Dutch Dream Denim daagt je uit!

Dutch Dream Denim daagt je uit!

Door Diana met citaten "Dutch Dream Denim"

Bij het merk DUTCH DREAM DENIM staat het ‘spelende kind’ centraal. Daardoor is het idee ontstaan van de ‘Dubbele Knieën’. Dutch Dream Denim zegt: Een kind moet kind kunnen zijn en niet hoeven nadenken tijdens het spelen. Toch een gat in de broek? geen probleem! Daar heeft Dutch Dream Denim iets op bedacht: de ‘Dubbele Knieën’ waardoor de broek twee keer zo lang mee kan!.

De ontwerpster van DUTCH DREAM DENIM is zelf een moeder van 2 opgroeiende kinderen. Daardoor begrijpt ze de behoefte van het kind (lekker kunnen spelen) en de behoefte van de moeder (broeken kopen die niet zo snel kapot gaan). De kapotte knie wordt een deel van de style en de broek kan nog steeds gedragen worden.

In de ontwerpfase is verder rekening gehouden met details, pasvorm en een goede prijs- kwaliteitverhouding. Ook haar passie voor mode speelt een grote rol. In de collectie zitten slim fit en regular fit modellen. Veel daarvan zijn voorzien van dubbele knieën.

DE UITDAGING

COOL KIDS ONLY:

De slogan ‘COOL KIDS ONLY’ gaat niet alleen over kinderen die er COOL uitzien of goed zijn in bijvoorbeeld een sport. Het kunnen ook kinderen zijn die een beperking hebben (zoals gebonden aan een rolstoel- of dyslectisch zijn), maar desondanks er alles voor over hebben om op school/sport mee te kunnen doen net als ieder ander kind. Het gaat ook om kinderen met doorzettingsvermogen en kinderen die niet opgeven. Daarom is DUTCH DREAM DENIM op zoek naar kinderen met verhalen. Kinderen die het gezicht van onze nieuwe collectie in onze landelijke campagne kunnen worden.


Is jouw kind een COOL KID ? Stuur dan een foto met je verhaal naar info@dutchdreamdenim.com. Misschien wordt hij het nieuwe gezicht van DUTCH DREAM DENIM. Want zij geloven dat elk kind iets bijzonders in zich heeft!