OVER BAMBOOZ

Hip en verantwoord gaan samen op Bambooz.nl

Mijn naam is Diana Pover. Ik vind het ontzettend leuk om voor mezelf, mijn dochters en zoon op zoek te gaan naar hippe, verantwoorde setjes. Maar het is niet altijd gemakkelijk om deze kleding op één adres te vinden. En daarom heb ik Bambooz opgericht! Eerst als bambooz.nl met door mij ingekochte kinderkleding en na een jaar ook een winkel begonnen...plus een agentschap opgestart: Happy Rebel Agency waar ik verantwoordelijk ben voor meerdere mooie merken.

Maar nu een nieuwe stap..om een zo groot mogelijk aanbod per merk te krijgen zodat je niet bij diverse webshops hoeft te gaan surfen...ben ik op het idee gekomen om de mooiste merken van diverse webshops te verzamelen in 1 shop.. De Bambooz shop waar je alles online kan vinden voor rebels die van design houden.

Vele mooie webshops zijn aangesloten bij Bambooz waardoor Bambooz.nl de grootste online winkelstraat is geworden voor moeders en kids in België die van onderscheidend, duurzaam en design houden. Met het assortiment van vele webshops binnen handbereik hebben we – ruim 000.000 producten van meer dan 0000 merken – hoeven moeders de deur niet meer uit om hun favoriete items eenvoudig te shoppen. Online shoppers kunnen hier musthaves vinden, de laatste trends volgen en meedoen met de fashionable winacties.www.bambooz.nl

GOED OM TE WETEN: Bambooz maakt een speciale selectie van designmerken, die vallen onder de pijlers hip, urban, rebels, onderscheidend, design en duurzaam en dat van meerdere webshops binnen handbereik!. Deze speciale design merken zijn door Bambooz geselecteerd . Hiermee maakt Bambooz het ook mogelijk dat je de mooiste merken kunt shoppen waarvan je weet dat ze ecologisch en of fairtrade zijn…. Dus shop je onder het kopje "duurzaam" dan ben je verzekerd van mooie merken die ook nog eens verantwoord zijn.

Met Bambooz wil ik aan alle mama's en papa's laten zien dat verantwoorde kinderkleding ook heel trendy kan zijn. Verantwoord betekent in dit geval dat werknemers een reëel salaris hebben gekregen voor het maken van de kleding. Of dat de kledingstukken op bambooz.nl van biologisch katoen worden gemaakt.

De voordelen van biologisch textiel waaronder bamboetextiel inspireerden mij bij het bedenken van de naam voor mijn webshop. Bambooz! Ecologisch oftewel organisch, slow of biologisch textiel is lekker zacht. Bovendien kan het tegen een stootje. En dat is precies wat kinderen nodig hebben!

Papa's en mama's die kleding kopen op bambooz.nl geven hun eigen kids iets moois om te dragen. Maar ze geven meer, want Bambooz schenkt ieder half jaar een bedrag aan een aantal goed kinderdoelen. 

Zo maken we de wereld een beetje leuker voor alle kinderen!

Postadres:

nieuwe emmasingel 12-14
5611 AM Eindhoven

E-mailadres: info@bambooz.nl

Voor bestellingen die bij de Bamboozshop geplaatst zijn:

Bij Bambooz kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week eenvoudig, snel en veilig shoppen!
Wil je persoonlijk advies of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. En is een artikel dat je graag wilt hebben niet meer voorradig? Laat het via de mail weten, dan kunnen we misschien nog wel iets voor je regelen.

Veel plezier met het shoppen bij Bambooz.nl
Diana Pover